• gratis verzenkosten vanaf €50,-
  • verzonden binnen 1 a 2 werkdagen!
  • Altijd verpakt als een cadeautje 🎁

www.mini-jump.nl

Algemene voorwaarden.

Op het moment dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Gaat u er mee akkoord dat de bestelling wordt geplaatst en u die niet meer kunt annuleren en/of aanpassen. U gaat er mee akkoord dat uw bestelling wordt opgestuurd naar uw aangeven adres. U kunt deze altijd retourneren volgens de algemene retour voorwaarden hier onder. Indien er een beschadigd of verkeerd product bij u is aangekomen dient u deze terug te sturen op kosten van elinsatelier en ontvangt u na aanmaking van retour binnen 1 tot 2 werk dagen u goede/nieuwe product. De uitgebreide algemene voorwaarden vind u hier onder. Elinsatelier is niet verantwoordelijk voor fouten van PostNL.

 

Retourneren 

retourneren is mogelijk binnen 14 dagen van de plaatsing van u bestelling. Het product dient terug gestuurd te worden in originele staat. Meld u retour aan door een mail te sturen naar info@elinsatelier.nl en meld in de mail welk bestel nummer u retour wilt sturen en wat u precies retour stuurt. Helaas zijn de verzendkosten voor retourneren op uw eigen kosten. Als de retour zending is ontvangen zal u een mail krijgen en word het geld van uw bestelling exclusief verzendkosten naar uw rekening terug gestort. Bij een Nederlandse bank is dit binnen 1 a 2 dagen. In België duurt dat maximaal 5 werkdagen. Heeft u nu nog vragen over retourneren stuur gerust een dm via Instagram: @elinsatelier.nl of stuur een mailtje naar info@elinsatelier.nl

Voorwaarden verzending 

wij verzenden met PostNL. Elinsatelier is niet verantwoordelijk voor fouten van PostNL. Wij gaan natuurlijk van uit dat alle pakketjes aankomen bij u in goede staat. Helaas vergoeden wij beschadigde artikelen door verzending niet. Mocht er iets mis zijn gegaan met uw verzending contact ons dan even via mail info@elinsatelier.nl of via een dm op Instagram @elinsatelier.nl dan proberen wij het met u zo goed mogelijk op te lossen. 

Verkeerd product ontvangen?

als u een verkeerd product heeft ontvangen dient u het retour te sturen op kosten van elinsatelier. U zal dan uw goede product opgestuurd krijgen binnen 1 tot 2 werkdagen. 

Betalingsvoorwaarden:

mocht u kiezen via overmaken te betalen dan word er een mail naar u gestuurd met een rekening nummer. U dient dan binnen 48 uur het koop bedrag over te maken naar het rekening nummer die in de mail vermeld staat. Als u dit heeft gedaan zal uw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen verstuurd worden. Heeft u het volledige koop bedrag niet overgemaakt binnen 48 uur na de plaatsing van de bestelling dan zal uw bestelling helaas geannuleerd worden.